ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΝΑ
400γρ. χοιρινό
1 ανανάς
400γρ. μήλα
1 κουταλάκι σως σόγιας
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
πάπρικα αλάτι
Κόψτε το χοιρινό κρέας σε κύβους.Καθαρίστε και κόψτε τον ανανά σε κομμάτια και τα μήλα σε φέτες, χωρίς να αφαιρέσετε τη φλούδα τους αλλά μόνο τα κουκούτσια.Φτιάξτε τα σουβλάκια εναλλάσοντας τα συστατικά.Αφήστε τα να μαριναριστούν για μια ώρα σε ελαιόλαδο με σως σόγιας, αλάτι και μια
πρέζα πάπρικα.Ψήστε τα στη σχάρα για 10 με 15 λεπτά,γυρίζοντας τα.
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|