ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ BELISSIMO
AN ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ,
ΥΛΙΚΑ
6 ΜΕΓΑΛΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ PORTOBELLO
100 ΓΡ. BLUE CHEESE(ΡΟΚΦΟΡ)
5-6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΜΕΛΙ
1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΛΙΓΟ ΧΟΝΔΡΟ ΑΛΑΤΙ
ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
6 ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΑΣΠΡΟ ΨΩΜΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ
ΠΕΤΣΕΤΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ.ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΟΦΟΥΝ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ
ΤΟ ΚΟΤΣΑΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΝΕΛΟ ΛΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΑΛΑΤΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΤΟΥ GRILL ΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ.ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ
ΤΗ ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ.
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΑΜΙΞΤΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΜΕ ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ,ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ .ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΤΩ
ΠΛΕΥΡΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΓΜΑ.ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ BLUE CHEESE KAI TΡΙΨΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΠΟΛΙΚΟ
ΠΙΠΕΡΙ.ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΘΕΙ ΚΑΙ ΛΙΩΣΕΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ,ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ
ΦΡΥΓΑΝΙΣΕΙ.
ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ZEΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΟ ΚΡΑΣΙ ΑΠΟ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΟΠΩΣ Η ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ.
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο και Fax : 2109769703
Τηλέφωνο: 2725041105 |