Menu
Site in English Site in Greek
  • koronioliveoil.gr
  • Προφίλ
  • Σημεία πώλησης
  • Συνταγές
  • Επικοινωνία
  • Προϊόντα
  • Ελαιόλαδο λάδι ελιάς
  • Ελαιόλαδο με βότανα
  • Ελιές-Πάστα ελιάς
  • Λαδόξυδο με μέλι
  • Πληροφορίες προϊόντων
  • Ελαιοτουρισμός
  • Ιστορία
  • Λάδι Κορώνης, παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO
  • Πληροφορίες προϊόντων - Ελαιόλαδο Κορώνης η... ποικιλία Κορώνης
  • Προφίλ
  • Σημεία Πώλησης
  • Το λάδι KORONI
  • Social Media
  • Facebook
  • Twitter
  • Blogspot
  • Home / Συνταγές / ΝΗΣΤΗΣΙΜΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΒΑΚΑΛΑΟΥ
    ΝΗΣΤΗΣΙΜΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΒΑΚΑΛΑΟΥ
    • ΝΗΣΤΗΣΙΜΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΒΑΚΑΛΑΟΥ

      ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ  ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΜΙΓΩΣ ΝΗΣΤΗΣΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΨΑΡΙ ,ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΒΑΚΑΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
       
      ΥΛΙΚΑ (20 -25 ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
       
      1 ΦΕΛΙ ΒΑΚΑΛΑΟ(ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΑΙ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΒΑΚΑΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΛΜΥΡΙΣΤΕΙ)
      2 ΜΕ 3 ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕΤΡΙΕΣ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ
      1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
      2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ
      1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
      2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΟΥΖΟ Η ΡΑΚΙ
      1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ
      ΠΙΠΕΡΙ
      ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
       
      ΕΚΤΕΛΕΣΗ

      ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΩΛ ΨΙΛΟΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΚΑΛΑΟ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΖΑΡΙΟΥ
      ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΛΙΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ  ΠΗΡΟΥΝΙ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΟΥΖΟ,ΤΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ , ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ,ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.
      ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ  ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΗ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΟΣΗ  ΟΣΟ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

      ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΥ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΚΑΨΕΙ.ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ  ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΧΡΥΣΟΚΑΦΕ ΧΡΩΜΑ.ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.

      ΓΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΨΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΕΥΡΩΣΕΤΕ,ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ
      ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΛΑΔΟΚΟΛΑ.200 ΜΕ 250 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΖΕΣΤΟΥΣ Η ΚΡΥΟΥΣ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΙΝΤΑΝΟ!

    • Στην ίδια κατηγορία
      ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕDITERRANEO ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΤΑΤΑΣ
      Συνταγές
      Γλυκά (3) Ζυμαρικά (3) Κρέατα (20) Λαδερά (3) Λαχανικά (7) Ορεκτικά (5) Όσπρια - Ρύζι (4) Πατάτες (3) Πίτες (7) Σάλτσες (4) Σούπες (3) Συνταγές με αυγά (1) Ψάρια (8)