Menu
Site in English Site in Greek
  • koronioliveoil.gr
  • Προφίλ
  • Σημεία πώλησης
  • Συνταγές
  • Επικοινωνία
  • Προϊόντα
  • Ελαιόλαδο λάδι ελιάς
  • Ελαιόλαδο με βότανα
  • Ελιές-Πάστα ελιάς
  • Λαδόξυδο με μέλι
  • Πληροφορίες προϊόντων
  • Ελαιοτουρισμός
  • Ιστορία
  • Λάδι Κορώνης, παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO
  • Πληροφορίες προϊόντων - Ελαιόλαδο Κορώνης η... ποικιλία Κορώνης
  • Προφίλ
  • Σημεία Πώλησης
  • Το λάδι KORONI
  • Social Media
  • Facebook
  • Twitter
  • Blogspot
  • Home / Συνταγές / ΤΥΛΙΧΤΟ ΟΓΚΡΑΝΤΕΝ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ
    ΤΥΛΙΧΤΟ ΟΓΚΡΑΝΤΕΝ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ
    • ΤΥΛΙΧΤΟ ΟΓΚΡΑΝΤΕΝ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥΡΟΥ

      ΚΑΘΩΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΡΙΝΑ ΜΠΟΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΠΙΟ
      ΠΟΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.
      ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΝΟΣΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΟΥΜΕ
      ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ,ΣΕ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΓΚΟΥΡΜΕ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ..
       
                ΥΛΙΚΑ
      8-10 ΤΟΥΦΙΤΣΕΣ ΜΡΟΚΟΛΟ
      2 ΚΑΡΟΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
      2 ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
      1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ
      2 ΠΡΑΣΣΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΟΔΕΛΕΣ
      1 ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
      1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΧΟΝΔΡΟΤΡΙΜΜΕΝΗ ΜΥΖΗΘΡΑ
      1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΚΥΒΟΥΣ
       
       
       
      7-8 ΦΥΛΛΑ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
      ΛΙΓΟ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
      ΑΛΑΤΙ
      ΠΙΠΕΡΙ
       
             ΜΠΕΣΑΜΕΛ ΜΕ ΛΑΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ
       
      1/2 Λ1ΤΡΟ ΓΑΛΑ 2% ΛΙΠΑΡΑ
      1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
      3-4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
       
            ΕΚΤΕΛΕΣΗ
       
      ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΕΜΑΤΑΜΕ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ.ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ
      ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΖΕΜΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ 8-10 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΟ
      ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ.
      ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΣΟ ΕΛΑΦΡΑ.
      ΤΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ 1/2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ
      ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΣΒΩΛΙΑΣΕΙ.ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΗΞΕΙ
      ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΑΛΑΤΙ ,ΠΙΠΕΡΙ.ΟΥΦΙ
       ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΚΡΟΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΑΔΩΣΟΥΜΕ .ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΠΕΣΑΜΕΛ
      ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΦΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΡΟΚΟΛΟ.ΤΑ ΚΑΡΟΤΑ,ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΥΖΗΘΡΑ
      ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΑ ΣΩΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ .ΠΡΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
      ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ΠΡΟΣΕΧΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ .
      ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΨΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΛΟ ΓΙΑ 45-50 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟ.ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ
      ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΦΕΤΕΣ.ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΡΕΤΣΙΝΑ.

    • Στην ίδια κατηγορία
      ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΣΑΛΑΤΑ ΣΠΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΠΑΝΑΚΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΤΣΙΚΙ-ΤΣΙΚΙ
      Συνταγές
      Γλυκά (3) Ζυμαρικά (3) Κρέατα (20) Λαδερά (3) Λαχανικά (7) Ορεκτικά (5) Όσπρια - Ρύζι (4) Πατάτες (3) Πίτες (7) Σάλτσες (4) Σούπες (3) Συνταγές με αυγά (1) Ψάρια (8)