Menu
Site in English Site in Greek
  • koronioliveoil.gr
  • Προφίλ
  • Σημεία πώλησης
  • Συνταγές
  • Επικοινωνία
  • Προϊόντα
  • Ελαιόλαδο λάδι ελιάς
  • Ελαιόλαδο με βότανα
  • Ελιές-Πάστα ελιάς
  • Λαδόξυδο με μέλι
  • Πληροφορίες προϊόντων
  • Ελαιοτουρισμός
  • Ιστορία
  • Λάδι Κορώνης, παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO
  • Πληροφορίες προϊόντων - Ελαιόλαδο Κορώνης η... ποικιλία Κορώνης
  • Προφίλ
  • Σημεία Πώλησης
  • Το λάδι KORONI
  • Social Media
  • Facebook
  • Twitter
  • Blogspot
  • Home / Συνταγές / ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕDITERRANEO
    ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕDITERRANEO
    • ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕDITERRANEO

      ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ,ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!
      ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΗ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ!
      ΛΟΙΠΟΝ,ΜΑΧΑΙΡΙΑ,ΤΗΓΑΝΙΑ,ΠΗΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ.
       
              ΥΛΙΚΑ(ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ)
      8 ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ
      10 ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ CHERRY(ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ)
      2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ(ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ)
      1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ(ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ)
      1 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΘΥΜΑΡΙ
      2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΠΑΡΗ
      1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΡΟΔΕΛΕΣ
      1 ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΟΥΖΟ (ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΙΣΣΟ)
      5-6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
      1/2 ΚΙΛΟ ΛΑΖΑΝΑΚΙ Η ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ Η SPAGHETTI
      ΑΛΑΤΙ,ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ   
           
               ΕΚΤΕΛΕΣΗ
      ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΓΙΑ 5-6 ΛΕΠΤΑ.ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ
      ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΑΣ.
      ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ.ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ,ΤΗ ΚΑΠΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ
      ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΤΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ 1-2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ.
      ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΥΖΟ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΓΙΑ 3-4 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ
      ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΖΩΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ(ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΦΛΥΤΖΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΦΕ).ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΟΣΟ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ .
      ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΑΣΜΕΝΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩΝΤΑΣ ΕΛΑΦΡΑ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ
      ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΕΠΑΝΩ.ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ!

    • Στην ίδια κατηγορία
      ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΕΣ ΜΥΔΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΒΑΚΑΛΑΟΥ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΤΑΤΑΣ
      Συνταγές
      Γλυκά (3) Ζυμαρικά (3) Κρέατα (20) Λαδερά (3) Λαχανικά (7) Ορεκτικά (5) Όσπρια - Ρύζι (4) Πατάτες (3) Πίτες (7) Σάλτσες (4) Σούπες (3) Συνταγές με αυγά (1) Ψάρια (8)