ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΦΥΛΛΟ
1/2 κιλο αλευρι - 2 κουταλιες ελαιολαδο
1 κουταλια ξυδι
1 κουταλακι αλατι
1 φλυτζανι κρυο νερο
Σε μια λεκανη βαζουμε το αλευρι, το λαδι, το ξυδι και το αλατι.Ανακατευουμε καλα και προσθετουμε το νερο. Ζυμωνουμε
καλα μεχρι να εχουμε μια ζυμη μαλακη.Την αφηνουμε να ξεκουραστει για 1 ωρα τουλαχιστον.Χωριζουμε τη ζυμη σε μπαλα-
κια ιδιου μεγεθους και ανοιγουμε το φυλλο στο μεγεθος που θελουμε, δουλευοντας σε επιφανεια αλευρωμενη.
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|