ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΕ ΚΑΡΥΔΑΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
1 κουνέλι
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
100 γρ. μπείκον
4 σκελίδες σκόρδο
αλάτι - πιπέρι
250 γρ καρύδια κονιορτοποιημένα
Για τη μαρινάτα
1/4 φλ. τσ ξύδι
πιπερι
2 φλ.τσ κόκκινο κρασί
2 φύλλα δάφνης
Λίγο μπαχάρι
Κόβετε το κουνέλι σε μερίδες και το μαρινάρετε με ξύδι,μισό φλυτζάνι λάδι και το κρασί. Προσθέτετε τη δάφνη,αλάτι,πιπέρι,μπαχάρι, και τα
αφήνετε όλο το βράδυ στο ψυγείο. Βγάζετε το κουνέλι από τη μαρινάδα και το στραγγίζετε.Το σοτάρετε
σε δυνατή φωτιά, και προσθετέτε τα
σκόρδα και το μπείκον ψιλοκομμένα.Σβήνετε με την μαρινάτα του αφαιρώντας τη δάφνη και το μπαχάρι.Αλατοπιπερώνετε και το αφήνετε να βράσει όσο χρειάζεται.
Προς το τέλος του μαγειρέματος προσθέτετε τα καρύδια και φτιάχνεται μια νόστιμη σάλτσα.
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|