ΜΟΣΧΑΡΙ ΣΤΙΦΑΔΟ
Βάζουμε στον πάτο της κατσαρόλας το μοσχάρι ,προσθέτουμε τα κρεμμύδια και όλα τα υπόλοιπα υλικά ,βράζουμε σε μέτρια θερμοκρασία για δύο ώρες περίπου .
Ανακινούμε την κατσαρόλα μας ανά διαστήματα δεν ανακατεύουμε.
Δεν προσθέτουμε νερό.
Δεν χρησιμοποιούμε χυμό ντομάτας .
Σερβίρεται με ένα υπέροχο Cabernet sauvignon.
Καλή σας όρεξη .
Σας άρεσε η συνταγή, έχετε κάποια παραδοσιακή συνταγή,
βάλατε στο μέλι γάλα και όλα έγιναν μέλι-γάλα.
Γράψτε την γνώμη σας, τις παρατηρήσεις για τα προϊόντα μας,
ή ότι άλλο θέλετε και θα το δημοσιεύσουμε στο Blog .
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|