ΤΡΑΧΑΝΟΠΙΤΑ (Kiss Loren)
2 Φλυτζάνια του τσαγιού τραχανά
½ Κιλό φύλλο κρούστας
1 Φλυτζάνι ελαιόλαδο
2 Φλυτζάνια φέτα τριμμένη στο χονδρό του τρίφτη
2 Φλυτζάνια κεφαλογραβιέρα τριμμένη στο χονδρό του τρίφτη
3 Φλυτζάνια γάλα η 2 γάλα και 1 κρέμα γάλακτος
1 Φλυτζάνι μπέικον ψιλοκομμένο
4 Αυγά
Αλάτι πιπέρι
Ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς να είναι έτοιμος.
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί και τοποθετούμε ένα –ένα τα φύλλα λαδώνοντας και να εξέχουν λίγο από το ταψί .
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα πιάτο.
Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέτουμε τα αυγά ,ρίχνουμε το μείγμα μας στο ταψί και γυρίζουμε τις άκρες των φύλλων σε ρολό δεν ξεχνάμε να βρέξουμε το φύλλο που εξέχει ,γυρίζουμε τον φούρνο στην κάτω αντίσταση με αέρα και ψήνουμε για 20 – 25 λεπτά μέχρι να πάρει ένα ελαφρό καφετί χρώμα η πίτα μας.
Σας άρεσε η συνταγή, έχετε κάποια παραδοσιακή συνταγή,
βάλατε στο μέλι γάλα και όλα έγιναν μέλι-γάλα.
Γράψτε την γνώμη σας, τις παρατηρήσεις για τα προϊόντα μας,
ή ότι άλλο θέλετε και θα το δημοσιεύσουμε στο Blog .
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|