Δουλεύουμε με το χέρι το λάδι με την ζάχαρη, προσθέτουμε το κρασί, το μπέικιν και σιγά σιγά το αλεύρι. Όταν η ζύμη δεν κολλάει στα χέρια μας είναι έτοιμη.
Σκεπάζουμε τη ζύμη με μια πετσετούλα και ανάβουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.
Μετά από μισή ώρα πλάθουμε τα κουλουράκια σε πλεξούδες και τα ακουμπάμε μέσα στο σουσάμι.
Τα βάζουμε σε σειρά σε ταψί με λαδόκολλα από κάτω και ψήνουμε για 20-25 λεπτά. Όταν πάρουν χρώμα είναι έτοιμα.