Υλικά
Εκτέλεση
1. Βράζουμε μισό κιλό χυλοπίτες σε μπόλικο νερό για 7 – 10 λεπτά και τις δοκιμάζουμε.
2. Στρώνουμε στην πιατέλα μπόλικη μυζήθρα τριμμένη στο ψιλό του τρίφτη και ρίχνουμε
3. Τέλος, περιχύνουμε με καυτό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Αυτό είναι από μόνο του ένα πολύ χορταστικό πιάτο αλλά μπορούν οι χυλοπίτες να αποτελέσουν συνοδευτικό για ένα μοσχαράκι κοκκινιστό ή έναν κόκορα κρασάτο.
Δοκιμάστε το.
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|