ΕΛΙΟΠΙΤΤΑ
2 φλυτζανια ελιες (χωρις κουκουτσια κομμενες στη μεση)
2 φλυτζανια κρεμμυδια χοντροκομμενα
1 φλυτζανι ελαιολαδο
1 φλυτζανι γιαουρτι στραγγιστο(αραιωμενο με 2-3 κ. γαλα)
1 φλυτζανι αλευρι - 2αυγα
αλατι - πιπερι - ριγανη
Σε λιγο ελαιολαδο σοταρουμε τα κρεμμυδια και μολις ξανθυνουν, ριχνουμε τις ελιες.Ανακατευουμε ριχνουμε τη ριγανη και
σβηνουμε τη φωτια.Στο μιξερ ανακατευουμε το λαδι με το αλευρι, τα αυγα και το γιαουρτι.Προσθετουμε τις ελιες και τα
κρεμμυδια και ανακατευουμε με το κουταλι.Αλατοπιπερωνουμε και αδειαζουμε σε ελαφρα λαδωμενο ταψι.Ψηνουμε στους
180 βαθμους για 40 λεπτα περιπου.
Koroneiko Olive Oil
|
Social media
|
Πληροφορίες αγορών
|
Επικοινωνία
Τηλέφωνο : 2725041105
Τηλέφωνο: 2109769703
|