Η συνταγή της ημέρας

01-03-2013  


 ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ ΛΑΔΕΡΕΣ
  12 αγγιναρες  
   2 φλυτζανια ελαιολαδο
   2 κρεμμυδια μετρια
 10 κρεμμυδακια φρεσκα
   1 ματσακι ανηθο 
   5 καροτα
   4 πατατες
   2 πρασα
   2 λεμονια τον χυμο τους
   αλατι πιπερι
Καθαριζουμε τις αγγιναρες.Τις τριβουμε καλα με λεμονι για να μην μαυρισουν.Κοβουμε ψιλα τα κρεμμυδια, τον ανηθο, τα καροτα και σωταρουμε με λαδι, προσθετοντας τις αγγιναρες, τα πρασα και τις πατατες.Τα σβηνουμε με τον χυμο των λεμονιων και προσθετουμε νερο. Αλατοπιπερωνουμε και τα αφηνουμε να βρασουν σε σιγανη φωτια.

επιστροφή

 

Copyright KORONI 2009-2017