Το λάδι

28-11-2012  


Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο της περιοχής παράγεται από καλλιέργειες που αποτελούν παράδοση η οποία χρονολογείται από την μυκηναϊκή εποχή.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εδάφους και το τοπικό μικροκλίμα είναι τα δύο κυριότερα στηρίγματα της φήμης που έχει η ελιά της Κορώνης .

Η ποιότητα του ελαιολάδου βασίζεται στις πατροπαράδοτες μεθόδους καλλιέργειας.

Η καλλιέργεια παραμένει απαράλλακτη εδώ και χιλιάδες χρόνια ,οι ελιές ποτίζονται από τις εποχιακές βροχές και παράγουν μικρές αλλά εξαιρετικά ποιοτικές σοδειές .

Την προσεκτική διαλογή των καρπών ακολουθή η πρώτη έκθλιψη τους και παραγωγή του προϊόντος με την εξαιρετική γεύση το πλούσιο άρωμα και την ανεκτίμητη αξία.

(Βάση και θεμέλιο της καλής διατροφής)

 

επιστροφή

 

Copyright KORONI 2009-2017